Escola de pares

 

Ser pare/mare és meravellós!
Quantes vegades hem sentit aquesta expressió?...


Són moltes i diverses les circumstàncies que envolten cada família i ser pares no és fàcil. Els nens no vénen amb un manual d'instruccions i ningú ens ha ensenyat ni preparat per aquest moment. Començar amb la criança i l'educació d'un fill sempre és un moment ple d'il·lusions i dubtes. Aquestes angoixes o preocupacions necessiten trobar un espai de reflexió per trobar respostes i sentir més seguretat en la presa de decisions que contribueixin a l'adequat procés de creixement personal del nen o nena.

L'escola de pares és un espai obert a les famílies, on l'objectiu principal és donar suport en l'educació i criança dels fills. Amb reunions programades en petits grups i acompanyats d'una psicòloga, es creen espais de formació on l'intercanvi d'experiències pot donar suport i esdevenir en la creació d'eines i estratègies que contribueixin de manera positiva al desenvolupament integral dels vostres fills.


Com ès l'escola de pares?


L'escola de pares consisteix en un conjunt de càpsules formatives independents però complementàries, que ofereixen als pares l'oportunitat de poder escollir quines realitzar segons les necessitats del seu fill i fins i tot proposar noves temàtiques.

Aquestes càpsules estan formades per una part teòrica, on es proporcionen les estratègies necessàries, i una altra més pràctica, on es poden aplicar els coneixements i resoldre les dificultats.

Si vols assistir a la nostra escola, pots contactar amb nosaltres i t'informarem de les pròximes trobades.


 


Contacte amb nosaltres
 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram